Summer Skincare Trivia Quiz #1 Results

July 8, 2018

Thanks to all who played this week’s Summer Skincare Trivia Contest Quiz! We are so excited to be able to give back to our customers and truly appreciate your loyalty to our products.

Congratulations to our 2 weekly prizewinners for Quiz 1, Jasmine C. and Neda A. We’ll be in touch soon so you can claim your prize and pick your favorite product (RapidLash or RapidBrow).

If you didn’t win a prize this week, keep trying. Not only are 2 new winners picked every week to win a FREE tube of RapidLash or RapidBrow, but EVERYONE who plays will automatically get a coupon for 10% off of your next purchase.

And don’t forget to play each week for a chance to win our GRAND PRIZE! A SUMMER BEACH BUNDLE filled with FUN SUMMER GOODIES including:

  • RapidLash
  • RapidBrow
  • RapidHair
  • RapidRenew
  • RapidEye
  • RapidShield,
  • Scout BJ Beach Bag
  • LongChamp Black Havana Round Sunglasses
  • Allison Cole Nautical Rope Anchor Bracelet
  • Anatures Marina Navy Blue/Red Pestemal Turkish Beach Towel
  • Verb Sea Texture Spray Light Hold
  • Physician Endorsed Women’s Rich Pitch Fedora Packable Sun Hat with Ribbon Rated Upf 50+

WORTH $575!

Interested to know the answers to the quiz? Check out the answers and some helpful tips below!

QUESTION 1:
A Sunburn Snack!
Which of these power foods should be made into a puree and gently rubbed on your skin to help ease a sunburn?

Answer choices: Watermelon, Zucchini, Cantaloupe, Grapefruit

ANSWER 1:
Watermelon! It’s a natural anti-inflammatory that will quickly help that sunburn feel better. Feel free to throw a little ‘cuke in there for a fabulous burn relieving skin solution. The extra watermelon will make an excellent snack!

 

QUESTION 2:
Yum Nachos!
Which of these goes great with nachos and can tighten and brighten skin?

Answer choices: Jalapenos, Cheddar cheese, Sour cream, Guacamole

ANSWER 2:
Sour cream contains lactic acid, which is a key skin-enhancing ingredient. Therefore, it can help the skin retain moisture, naturally exfoliate and boosting the production of collagen, which forms the connective tissue that supports the skin. Aside from our favorite Nacho topping, you could also use RapidRenew for achieving the look of a smoother, brighter, more youthful appearance.

 

QUESTION 3:
Soak up the Sunblock
Which of these can boost your natural sunscreen by 25%?

Answer choices: Aspirin, Pomegranate Extract, Pumpkin Seeds, Omega 3’s

ANSWER 3:
Pop some Pomegranate!
Studies discovered that pomegranate extract protects human skin fibroblast cells from death after UV exposure. Your body uses fibroblasts in wound healing and to protect your skin! Pomegranate extract can enhance your skin’s sun-protective properties by 25%.

 

QUESTION 4:
Pucker up!
Which of these can be used on your lips as 
part of your daily skin care regimen?

Answer choices: Eye cream, Baby oil, Mayonnaise, Body lotion
ANSWER 4:
The eyes have it!
Good quality eye cream can be used on your lips daily as the eyes and lips share a similar type of delicate skin. Give RapidEye a try!

 

QUESTION 5:
Reverse the Coffee Effect!
Which food can naturally whiten your teeth?

Answer choices: Chocolate, Strawberries, Kidney Beans, Coconut

ANSWER 5:
It may be a challenge to get that strawberry stain out of your favorite white t-shirt, but this particular fruit can be beneficial when whitening your teeth! Simply mash the berries up (you can mix with baking soda for an extra white) then, using your toothbrush, apply to your teeth for 5 minutes followed by a water rinse, for naturally white teeth!

 

QUESTION 6:
Get your glow on!
Which of these natural remedies has powerful medicinal properties and also contributes to a natural glow?

Answer choices: Turmeric, Brown Sugar, Vegetable Oil, Milk

ANSWER 6:
Tumeric has been used in India for years as a spice and medicinal herb. Recently, science has started to back up what the Indians have known for years… it really does contain compounds with medicinal properties. Turmeric contains antioxidants and anti-inflammatory components. These characteristics may provide glow and luster to the skin. You could also use RapidRenew for a more traditional approach 😉

 

QUESTION 7:
Smooth as a babies bottom!

Which of these are known to control blood sugar levels, and can be a powerful natural remedy for acne?

Answer choices: Orange Juice, Apple Cider Vinegar, Milk, Chocolate

ANSWER 7:
Apple Cider Vinegar has many health benefits. Vinegar is effective at reducing the speed at which glucose (sugar) enters the blood, thereby lowering blood sugar levels. It has been suggested that it can help reduce acne by killing the bacteria in the pores. It should always be diluted when applied to skin to prevent irritation burning. Do NOT use on sensitive skin.

 

QUESTION 8:
10 Years Younger!
Which of these powerful ingredients is long known to prevent and reduce the appearance of fine lines and wrinkles?

Answer choices: Bees Wax, Lactic Acid, Vitamin A, Ethanol

ANSWER 8:
Vitamin A, when applied topically in the form of retinol, is a proven wrinkle-fighter, and many skincare products’ main ingredients for anti-aging. This powerful ingredient is known to unclog pores, boost collagen to reduce fine lines, and speed cell turnover to even out discoloration and smooth the skin. Our RapidEye product contains retinol to help improve the look of smoother, more radiant and youthful appearing skin around the eye area.

Don't forget Autoship - 20% OFF

LASHING OUT!

Summer Skincare Trivia Quiz #3 Results

Thanks to all who played the week 3 Su...

Summer Skincare Trivia Quiz #2 Results

Thanks to all who played our week 2 Su...

Summer Skincare Trivia Contest!

Summer is here and the time is right f...

6 Tips for Summer Skincare

As the sun continues to shine bright a...

10 Fun Ways to Spend the Day with Mom

Mother’s Day is May 13th this year, ...

Untitled post submission

I started using rapidlash about 5 year...

Untitled post submission

I used the eyelash serum for 3 months,...

Untitled post submission

I used the eyelash serum for 3 months,...

Untitled post submission

I applied your eyelash and brow serum ...

More from Lashing Out >